پشتیبانی: 09182096785
نگاهی به دریل شارژی

نگاهی به دریل شارژی

  • 29 تیر 1400
  • سامان موسوی

دریل ها از نظر نحوه تامین انرژی به دو دسته برقی و شارژی دسته بندی می شوند. دریل های برقی با کابل برق به صورت مستقیم به برق متصل می شوند و دریل های شارژی با باتری و بدون اتصال مستقیم به برق کار می کنند. دریل های شارژی در مارک ها و مدل های متفاوتی در بازار وجود دارند که هر کدام دارای ویژگی های خاصی می باشند. در این پست به معرفی دریل های شارژی پرداخته و انواع ویژگی های این نوع دریل را بطور خلاصه معرفی می کنیم.
معمولا از دریل های شارژی برای دو کار سوراخ کردن بتن، دیوار، چوب و باز و بسته کردن پیچ که اصطلاحا به آن پیچ گوشتی برقی نیز می گویند استفاده می شوند. دریل های شارژی دارای ویژگی های متفاوتی می باشند، بسته به این ویژگی ها قیمت تمام شده دریل تعیین می شود، ممکن است یک دستگاه همه این ویژگی ها را داشته باشد و یا فقط چند تا از این ویژگی ها را داشته باشد. ازجمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

قابلیت چپ گرد و راست گرد

معمولا اکثر دریل های شارژی این ویژگی چپ گرد و راست گرد را دارند که معمولا برای تغییر جهت مته و باز و بسته کردن پیچ ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر می خواهید سری مته یا پیچ بند در جهت عقربه های ساعت بچرخد دکمه را به سمت راست و اگر می خواهید برخلاف جهت عقربه های ساعت بچرخد دکمه را به سمت چپ ببرید. در صورتیکه دکمه در وسط باشد دریل قفل می شود. همچنین برای بستن پیچ باید آن را در جهت عقربه های ساعت و برای باز کردن برخلاف عقربه های ساعت بچرخوانید.

 

داشتن چراغ LED

داشتن لامپ LED به شما کمک می کند که در محیط های تنگ و تاریک دید بهتری نسبت به محیطی که در آن کار می کنید داشته باشید. معمولا چراغ LED بصورت خودکار و هنگام فشار دادن ماشه دریل روشن می شود.

 

داشتن حالت چکشی و ساده

اگر می خواهید به وسیله دریل تان جایی را سوراخ کنید در صورتیکه محل سوراخکاری بتن یا دیوار بود بهتر است از حالت چکشی و در صورتیکه فلز، چوب و سایر چیزها بود آن را در حالت ساده قرار دهید. داشتن حالت چکشی به شما کمک می کند تا قدرت بیشتری برای سوراخکاری داشته باشید.

 

قابلیت تغییر سرعت

معمولا بر روی اکثر دریل های شارژی کلیدی دو حالته قرار دارد که برای تنظیم سرعت چرخش مته یا پیچ بند استفاده می شود. این دکمه دو حالته دارای حالت آهسته و سریع می باشد. در حالت آهسته مته سرعت کمتری دارد اما قدرت بیشتری اعمال می کند. اما به یاد داشته باشید که به هیچ وجه هنگامی که دریل روشن است حالت های سرعت آن را تغییر ندهید. بهتر است در حالت خاموشی یکی از حالت ها را انتخاب کنید.

 

قالبلیت تنظیم گشتاور

گشتاور دستگاه معمولا بسته به نوع و قیمت دریل از 1 الی 18 و یا 1 الی 24 می باشد. گشتاور برای باز و بسته کردن پیچ ها بکار می رود و بسته به سایز و محکم بودن پیچ می توانید گشتاور مورد نظر را تنظیم کنید. بهتر است در هنگامی که دریل در حالت چرخش قرار دارد گشتاور آن را تغییر ندهید و تنها زمانی آن را تنظیم کنید که در حالت چرخش نباشد.

 

قابلیت تعویض سریع سری مته یا پیچ بند

می توان گفت که همه دریل های شارژی دارای سه نظام اتوماتیک هستند. اگر می خواهید سه نظام دستگاه را باز کنید قسمت پایین آن را گرفته و قسمت بالایی را برخلاف جهت عقربه های ساعت بچرخوانید. پس از اینکه سه نظام باز شد بسته به نیازتان می توانید سری مته یا پیچ بند را در آن قرار داده و مجددا پایین سه نظام را گرفته و بالای آن را در جهت عقربه های ساعت بچرخوانید. داشتن سه نظام اتوماتیک باعث می شود که تعویض سری مته یا پیچ بند با سرعت بالایی انجام شود.

 

نکات کلیدی برای استفاده از دریل شارژی

-    به یاد داشته باشید دستگاه تان را فقط با شارژری که همراه آن است شارژ کنید. زیرا ممکن است شدت جریان شارژرهای دیگر متفاوت باشد و در بلند مدت به باتری صدمه بزند. برای باتری نیز این نکات صادق می باشد.
-    در صورتیکه باتری شکست و مایعی از آن خارج شد اصلا به آن مایع دست نزنید و در صورتیکه ناخواسته مایع به دستتان خورد آن را با آب شستشو دهید. همچنین اگر مایع به چشمان تان خورد باید فورا به پزشک مراجعه کنید. برخورد ماید داخل باتری به پوست یا چشم ممکن است باعث ایجاد سوختگی شود.
-    صبر نکنید تا شارژ باتری دستگاه کامل خالی شود و سپس به شارژر وصل کنید. هر وقت احساس کردید قدرت و سرعت دستگاه کم شده آن را به شارژر بزنید.
-    دریلی که انتخاب می کنید باید برای کاری که با آن می خواهید انجام دهید مناسب باشد تا فشار زیادی به آن وارد نشود.
-    اگر کلید روشن شدن دریل خراب بود سعی کنید از آن استفاده نکنید، زیرا نداشتن دکمه باعث می شود که کنترل کمی روی دستگاه داشته باشید و احتمال آسیب دیدگی تان بیشتر می شود.
-    قبل از سوراخکاری دیوار مطمن شوید که محلی که سوراخ می کنید سیم برق نداشته باشد، یا اگر مطمن نیستید قبل از شروع به کار کنتور برق را خاموش کنید تا احتمال برق گرفتگی پایین بیاید.
-    به هیچ عنوان پس از سوراخکاری به سری مته دست نزنید، زیرا استکاک زیاد باعث می شود که سری مته بسیار داغ شود و احتمال سوختگی دستتان بالاتر برود.
-    قبل از شروع کار با دریل وسایل ایمنی مانند دستکش، عینک محافظ و ماسک به همراه داشته باشید.

 

اگر قصد خریددریل شارژی را دارید می توانید بهترین دریل های شارژی را در فروشگاه اینترنتی بانه ناب با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت خریداری کنید.

نظرات کاربران
اولین کسی باشید که در این مورد نظر می دهد

شما نیز نظر خود را بنویسید