چرخه کاری اینورتر جوش چقدر است؟
- 18 مرداد 1400
- سامان موسوی
یکی از سوالاتی که اکثر خریداران دستگاه های جوش از ما می پرسند این است که چرخه کاری دستگاه چقدر است یا به زبان ساده چقدر می توان بطور مداوم با آن کار کرد. پاسخ به این سوال برای هر دستگاه متفاوت است و نمی توان گفت همه دستگاه های یک برند از سیکل کاری یکسانی برخوردار هستند. در این پست از سایت بانه ناب در مورد چرخه کاری اینورتر جوش صحبت خواهیم کرد.
ازجمله مهمترین نکات برای تعیین چرخه کاری یک دستگاه جوش شدت جریان ورودی و خروجی به آن است. معمولا شرکت های تولید کننده چرخه کاری دستگاه را بر اساس قدرت و آمپر با مقدار درصد نشان می دهند. هر اندازه چرخه کاری دستگاه بیشتر باشد قاعدتا می توان مدت زمان بیشتری با آن کار کرد.
همانطور که گفتیم یکی از ویژگی هایی مهمی که خریداران قبل از خرید اینورتر جوش به آن توجه می کنند چرخه کاری آن است. اگر بخواهیم چرخه کاری را به زبان ساده بیان کنیم به مدت زمانی که دستگاه جوش می تواند در یک ساعت بطور یکنواخت کار کند چرخه کاری گفته می شود و آن را با درصد نشان می دهند. برای نمونه در صورتیکه چرخه کاری یک دستگاه جوش برابر 80 درصد باشد بدین معنی است که می توان 50 دقیقه بطور مداوم با بیشترین توان با آن کار کرده و 10 دقیقه به آن استراحت داده و یا به اختصار در حالت بی باری قرار بگیرد.
به هر اندازه آمپر اینورتر جوش بالاتر باشد سرعت گرم شدن آن سریع تر شده و چرخه کاری آن کمتر می شود. به همین جهت میزان درصد چرخه کاری ارتباط مستقیمی با قیمت دستگاه جوش دارد، چراکه به هر اندازه چرخه کاری دستگاه بیشتر باشد قدرت بیشتری دارد.
نحوه محاسبه چرخه کاری اینورترها
پارامترهای مختلفی در تعیین میزان چرخه کاری دستگاه تاثیر گذار هستند. بطور کلی می توان گفت که چرخه کاری را بر اساس مدت زمانیکه اینورتر جوش در طول آزمایش روشن بوده و در حال کار است تعیین می کنند. استاندارد EN60974-1 که توسط اروپا تعیین شده یکی از معتبر و معروف ترین استانداردها جهت تعیین میزان چرخه کاری است. نحوه محاسبه چرخه کاری در این استاندارد بدین صورت است که دستگاه را دو بار به حداکثر حالت کارکرد می رسانند و مدت زمانیکه دستگاه در 10 دقیقه کار می کند را به عنوان چرخه کاری آن درنظر می گیرند.
ممکن است پس از خرید اینورتر جوش متوجه شوید که میزان چرخه کاری که بر روی دستگاه قید شده با چرخه کاری واقعی تفاوت داشته باشد. همانطور که اشاره کردیم عوامل زیادی در تعیین چرخه کاری تاثیر گذار هستند، به همین جهت به معرفی عوامل موثر در تعیین چرخه کاری خواهیم پرداخت.
دمای محیط کاری- میزان چرخه کاری که بر روی دستگاه یا دفترچه راهنمای آن قید شده را در دمای استاندارد تعیین کرده اند. اما ممکن است دمای محیطی که در آن کار می کنید بیشتر یا کمتر از دمای استاندارد باشد، به همین جهت ممکن است چرخه کاری دستگاه جوش بر اساس دمای محیط کمتر یا بیشتر شود.
ولتاژ دستگاه جوش- از دیگر عوامل تعیین کننده در میزان چرخه کاری دستگاه ولتاژ دستگاه در حین کار است که بسیاری آن را نادیده می گیرند. به هر اندازه دستگاه با ولتاژ بالاتری کار کند میزان چرخه کاری آن نیز کمتر می شود.
تهویه هوای اینورتر جوش- آخرین عاملی که ممکن است باعث تغییر چرخه کاری شود تهویه دستگاه جوش است. برای مثال اگر دستگاه در یک محیط بسته قرار داشته باشد و هوای مناسبی به آن برخورد نکند زودتر گرم شده و چرخه کاری آن کاهش می یابد. یعنی اگر دستگاه در یک محیط باز قرار داشته و هوا در مقابل آن در جریان باشد چرخه کاری دستگاه نیز به نسبت بیشتر می شود.
اگر به دنبال خرید دستگاه جوش با چرخه کاری بالا می گردید پیشنهاد می کنیم اینورتر جوش 250 آمپر زوبر، اینورتر جوش 300 آمپر زوبر و یا اینورتر جوش 350 آمپر زوبر را در فروشگاه اینترنتی بانه ناب با بهترین کیفیت خریداری کنید.
شما نیز نظر خود را بنویسید