پشتیبانی: 09182096785
راهنمای خرید دریل

راهنمای خرید دریل

  • 20 تیر 1401
  • سامان موسوی

دریل برقی تقریبا یک ابزار همه کاره است. دریل های برقی نه تنها می توانند دیوار، آجر، سنگ، آهن و غیره را سوراخ کنند بلکه می توان از آنها به عنوان پیچ بند برقی نیز استفاده کرده و حتی رنگ و گچ را نیز به هم بزنید. در سال های نه چندان دور از دریل ها برای برش و صاف کردن نیز استفاده می شد اما امروزه ابزارهای هدفمند توانسته اند تا جایگزین این اتصالات شوند.
دریل های برقی در اندازه و نوع های مختلفی ساخته می شوند و می توان آنها را بر اساس اندازه سه نظام، وزن و قدرت دسته بندی کرد. البته اگر قصد خرید دریل برقی را دارید و قیمت دریل برقی که خواهان خرید آن هستید برایتان مهم است می توانید انواع دریل برقی را در بانه ناب مشاهده کرده و دریلی که با کارتان مناسب است را خریداری کنید.
همانطور که در بالا اشاره کردیم یکی از نکاتی که هنگام خرید دریل باید به آن توجه کنید اندازه سه نظام آن است. سه نظام مجموعه ای از دندانه ها است که مته را محکم در خود نگه می دارد. سه نظام در قسمت جلو دریل قرار میگیرد. معمولا با اکثر دریل ها یک چرخ دنده کوچک که به آن آچار سه نظام نیز می گویند می باشد که از آن برای سفت و شل کردن سه نظام استفاده می شود. منظور از اندازه سه نظام قطر آن است و به این معنی است که حداکثر قطر مته ای که می تواند در آن قرار بگیرد چقدر است.

 

خرید دریل از بانه


البته امروزه دریل هایی ساخته شده اند که برای محکم کردن مته نیازی به آچار مخصوص ندارند. اگر تاکنون که زمان زیادی صرف گشتن آچار مخصوص سه نظام کرده باشید مطمئنن دلایل ساخت دریل بدون نیاز به آچار را به خوبی درک خواهید کرد. معمولا به سه نظام های بدون آچار سه نظام اتوماتیک می گویند. از ویژگی های داشتن سه نظام اتوماتیک راحت تر و سریع تر بودن تعویض مته می باشد.
بسیاری از دریل ها دارای دکمه قفل هستند تا هنگامیکه ماشه آن فشار داده می شود مته حرکت نکند. قفل ماشه با کشیدن مجدد ماشه آزاد می شود. این ویژگی زمانی مهم است که بچه های کوچک به آن دست می زنند و آنها را از آسیب احتمالی نجات می دهد. درحالیکه دریل هایی با ظرفیت مته کوچک و بزرگ در دسترس هستند اما می توان گفت که اکثر نیازهای معمول توسط مته سه هشتم اینچی یا نیم اینچی برآورده می شود. البته ممکن است که دریلی که خریداری می کنید شامل مته هایی در اندازه های مختلف باشد اما به نظر من اگر به دنبال خرید دریل خانگی می گردید بدون داشتن مته سه هشتم اینچی کارتان لنگ می ماند.

 

خرید دریل برقی ماکیتا


-    البته اگر به دنبال دریلی هستید که همراه آن ابزارهای دیگری مانند مته در اندازه های مختلف باشد پیشنهاد می کنیم خرید دریل چکشی 710 وات ماکیتا با پک کامل مدل HP 1630 را از بانه ناب انجام دهید. همراه این دریل پک کاملی از وسایل شامل انواع سری مته و پیچ بند در اندازه های مختلف، انبر دست و سیم چین، آچار فرانسه، چکش، متر فلزی، اره آهن بر، ست سری بکس، فازمتر، پیچ گوشتی در اندازه های مختلف و چسب برق می باشد.

 

راهنمای خرید دریل شارژی

دریل های شارژی ابزار راحتی هستند و کابلی ندارند که دست و پاگیر باشند و یا هنگامی که مثلا روی نردبان هستید دور پایتان بچید و باعث افتادن شما شود. بارزترین ویژگی دریل شارژی این است که می توان آن را به هر جایی و حتی کیلومترها دورتر از پریز برق برد و با آن کار کرد. بعضی مواقع کارها به گونه ای است که مجبورید از دریل شارژی استفاده کنید. البته این دریل ها در مقابل مزایا معایبی نیز دارند، ازجمله این معایب می توان به داشتن وزن بیشتر نسبت به دریل برقی اشاره کرد، زیرا یک باتری نیز که انرژی آن را تامین می کند به دستگاه متصل است. البته وزن آنها آنقدر هم زیاد نیست و در مدل های جدید مانند دریل شارژی دیوالت 24 ولت موتور براشلس سعی شده که وزن آنها تا حد امکان کمتر شود. اما اگر تاکنون با دریل های سنتی کار کرده اید ممکن است تا به دریل شارژی جدیدتان عادت می کنید کمی دست تان را خسته کند.

 

خرید دریل شارژی


از دریگر معایب داشتن دریل شارژی می توان به قدرت آن اشاره کرد. معمولا دریل های شارژی قدرت کمتری نسبت به دریل برقی دارند، به همین جهت ممکن است برای بعضی از مشاغل که نیازمند سوراخکاری های عمیق و روی سطوح سفت است مناسب نباشند. هر چند که در مدل های جدید که دارای موتور براشلس شده اند سعی شده گشتاور دریل را بهبود بخشند اما هنوز هم قدرت کمتری نسبت به نوع برقی خود دارند.
همچنین به یاد داشته باشید که دریل شارژی تا زمانی کار می کند که باتری آن شارژ داشته باشد. البته اکنون که تکنولوژی کمک کرده که باتری های لیتیوم یونی جایگزین باتری های نیکل کدیوم شوند طرفیت شارژ و حتی سرعت شارژ باتری نیز بهبود پیدا کرده است. البته اکثر دریل های شارژی موجود در سایت بانه ناب دارای باتری یدک هستند، داشتن باتری یدک به شما کمک می کند تا در صورت اتمام باتری بتوانید از باتری یدک برای ادامه کارتان استفاده کنید. معمولا باتری های امروزی در عرض یک ساعت شارژ می شوند.

 

قیمت و خرید دریل شارژی


دریل های شارژی قابلیت کنترل سرعت مته را دارند. قابلیت کنترل سرعت که به آن دیمر نیز می گویند در دریل های شارژی به صورت اتوماتیک است. به این گونه که هر اندازه ماشه دریل را بیشتر فشار دهید سرعت چرخش مته افزایش پیدا می کند. برخی از مدل ها از نظر سرعت دو حالته هستند. حالت قدرتی که سرعت چرخش مته کمتر و حالت سرعتی که سرعت چرخش مته بیشتر می شود. معمولا بهترین کاربرد دریل شارژی استفاده از آن به عنوان پیچ گوشتی شارژی است.

 

گزینه های دیگر

برای ایجاد سوراخ در سطوح سفت مانند بتن نوع دیگری از دریل برقی وجود دارد که به آن دریل چکشی می گویند. نحوه کار دریل برقی چکشی به این صورت است که هم زمان با چرخش مته ضرباتی به سطح وارد می کند. برخی از مدل ها می توانند تا 10000 ضربه در دقیقه وارد کنند. البته بعضی از دریل های شارژی نیز دارای حالت چکشی هستند اما به اندازه دریل برقی قدرت و سرعت ندارند.

 

نظرات کاربران
اولین کسی باشید که در این مورد نظر می دهد

شما نیز نظر خود را بنویسید

Captcha